Hvorfor brugt rideudstyr?

Fordelen ligger i besparelsen


Der er al mulig grund til at købe brugt! Rideudstyr er generelt dyrt alene af den grund, at det skal opfylde en lang række strenge sikkerhedsmæssige krav. Men hvis ridesporten er ny i dit liv, er der ingen grund til at ofre formuer på splinternyt, kostbart rideudstyr, før du ved, om ridning overhovedet er noget for dig.


Og hvis du f.eks. Føler trang til at prøve kræfter med andre dicipliner, der kræver andet udstyr end dit nuværende, er der ingen grund til at starte det hele med at foretage store udskrivninger på nyt.


De fleste starter med ridningen i en alder, hvor de stadig vokser. Også her vil vi kunne tilbyde den helt rigtige løsning til dig: kom ind og find barnets første rideudstyr hos os, og når det er blevet for småt, glæder vi os til at se dig igen, denne gang både som sælger at det brugte og som køber af den næste størrelse


Meget nyt er langt bedre brugt!

Vi vil gerne handle med dig

En fysisk forretning hor varerne kan ses og prøves

Det eneste krav vi stiller er kvalitet. Det gælder til gengæld både for alt, hvad vi sælger, og alt hvad vi køber.


Sikkerhed for faglig eksertise

Når du handler hos os, er du sikker på at blive betjent af hestefolk, som ved alt, hvad der er værd at vide, om såvel rytterens som hestens udstyr og sikkerhed.


Vores daglige omgang med heste giver os mulighed for hele tiden at have fingeren på pulsen, så vi ved, hvad der rører sig i rideverdenens udstyrsjungle.

 

Vores store og mangeårige erfaring som ryttere på konkurrenceplan indenfor såvel dressur som springning, samt alle grene af ridesporten, er din sikkerhed for faglig kompetence samt en god og professionel vejledning.


Tag dit uaktuelle rideudstyr med og få fradrag på dine nye køb. Både nye og brugte varer til billige penge..

Du kan betale med Dankort og Mobilepay i butikken

Følg os på Facebook og bliv opdateret på nye tiltag og gode tilbud

VI SÆLGER BRUGT RIDEUDSTYR SOM OM DET VAR EN HOBBY

Copyright @ Brugt Rideudstyr af 1996 /v Anette Marfelt

  I

Virum Stationsvej 109, 2830 Virum

  I

Mobil:  +45 4029 1338

I