Hvorfor brugt rideudstyr?

Fordelen ligger i besparelsen

Er du ny i sporten er der al mulig grund til at købe brugt! Rideudstyr er generelt dyrt alene af den grund, at det skal opfylde en lang række strenge sikkerhedsmæssige krav. Men hvis ridesporten er ny i dit liv, er der ingen grund til at ofre formuer på splinternyt, kostbart rideudstyr, før du ved, om ridning overhovedet er noget for dig.

De fleste starter med ridningen i en alder, hvor de stadig vokser. Også her vil vi kunne tilbyde den helt rigtige løsning til dig: kom ind og find barnets første rideudstyr hos os, og når det er blevet for småt, glæder vi os til at se dig igen, denne gang både som sælger at det brugte og som køber af den næste størrelse.

Mange kunder kommer med deres fejlkøb fra nettet, herudover forhandler vi mange nye produkter fra House of Montar, og har tit forretningen fyldt af kollektionsprøver herfra af, andre leverandører kan nævnes Eldorado, Scharf, Nathalie, HKM, Sydgros, DanRider og GMS group.

Hør hvad vores kunder siger

Hvorfor brugt rideudstyr?

Genbrug

Kom ind og find barnets første rideudstyr hos os, og når det er blevet for småt, glæder vi os til at se dig igen.

Råd og vejledning

Vores erfaring indenfor alle grene af ridesporten er din sikkerhed for faglig kompetence samt en god og professionel vejledning.

Byt til “nyt” brugt

Tag dit uaktuelle rideudstyr med og kan vi bruge det, kan du få fradrag på dine nye indkøb. 

Vi vil gerne handle med dig

en fysisk forretning hvor varene kan ses og prøves

Det eneste krav vi stiller er kvalitet. Det gælder til gengæld både for alt, hvad vi sælger, og alt hvad vi køber.

Når du handler hos os, er du sikker på at blive betjent af hestefolk, som ved alt, hvad der er værd at vide, om såvel rytterens som hestens udstyr og sikkerhed.

Vores daglige omgang med heste giver os mulighed for hele tiden at have fingeren på pulsen, så vi ved, hvad der rører sig i rideverdenens udstyrsjungle.

Vores store og mangeårige erfaring som ryttere på konkurrenceplan indenfor såvel dressur som springning, samt alle grene af ridesporten, er din sikkerhed for faglig kompetence samt en god og professionel vejledning.

Tag dit uaktuelle rideudstyr med og få fradrag på dine nye køb. Både nye og brugte varer til billige penge..